Poolsewerkkrachten
Nederlands Nederlands

Detachering

Via een erkend uitzendbureau is het bij ons mogelijk onze werkkrachten voor een kortere dan wel langere periode in te huren.

Bij een uitzendbureau dat alle papieren in orde heeft en er voor zorgdraagt dat elke medewerker(ster) legaal tewerk wordt gesteld bieden de Poolse medewerkers meer dan alleen de handjes aan de lopende band. Ook administratieve vacatures kunnen worden ingevuld. Er kan bijvoorbeeld voor heftruckchauffeurs worden gezorgd (met de juiste papieren) en zelfs meer gecompliceerde vacatures kunnen door deze organisatie vervuld worden met diverse gemotiveerde Poolse krachten. Zie onze personeels aanbod.

Daarbij komt nog het voordeel dat u er als bedrijf zeker van bent dat de Poolse uitzendkrachten goed gehuisvest worden, ze het wettelijk te verwachten loon krijgen, ze verzekerd zijn voor ongevallen en dat er een hele organisatie achter staat, die er voor zorg draagt dat zowel u als bedrijf als zij als medewerkers een goede basis kan creëren voor zowel de korte als de lange termijn.

Bent u geïnteresseerd wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden door te nemen. Deze eerste kennismaken stelt ons tevens in staat u een passend voorstel te doen.

Tel: 0594 213 089
E-mail: info@poloniawork.nl