Industriële schoonmaak

Heeft u 1 of meerdere industriële Schoonmakers nodig? Als specialist in uitzenden van Nederlandse en Poolse industriële Schoonmakers is injob B.V. deskundig.

Onze schoonmakers zijn flexibel en op verschillende tijdstippen inzetbaar zowel avond, nacht- als dagdiensten. Daarnaast zijn ze gemotiveerde, harde werkers, actief, fysiek sterk, ambitieus en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

Voorbeeld taken van onze industriële Schoonmakers omvatten: professioneel reinigen van de diverse productie-installaties en de fabriekshallen (o.a. vloeren, wanden en plafonds). reinigen en onderhouden van industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Werken met gespecialiseerd materieel zoals hogedrukreinigers, zuigwagens, …enz

Of u ze nu per direct nodig heeft of pas volgend jaar, wij staan voor u klaar. Bij injob is de timing geen probleem; we passen ons aan uw behoeften aan. In feite geldt, hoe meer tijd we hebben, hoe beter we kunnen voorbereiden.

Landelijke Dekking:

injob heeft een uitgebreid netwerk van werkkrachten door heel Nederland en dus ook in . Zelfs als we momenteel geen beschikbare werkkrachten in hebben, kunnen we deze in zeer korte tijd voor u organiseren.

Werkwijze:

Zodra u akkoord bent met ons inleentarief, starten wij het wervings- en selectieproces. Dit omvat het inschakelen van ons uitgebreide netwerk van meer dan 50 recruiters. Onze recruiters selecteren kandidaten die specifiek reageren op uw vacature. De kandidaten worden beoordeeld op vaardigheden, beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Onze selectieprocedure voor kandidaten is transparant en vrijblijvend. U ontvangt de profielen van geschikte kandidaten per e-mail, waarna u de laatste selectie kunt maken.

Tarief aanvragen