Magazijnmedewerkers

Onze magazijnmedewerker zijn harde werkers, gemotiveerd, actief, fysiek sterk, ambitieus en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

Ze kunnen worden ingezet in een winkel, bij een groot industrieel bedrijf of bij een distributiecentrum en bij andere bedrijven die een magezijnmedewerker nodig hebben. De werktijden mogen verschillen, van ’s morgens vroeg tot midden in de nacht.

Het is ook handig als een magazijnmedewerker ervaring met heftruck rijden heeft.  De meeste beschikken dan ook over een heftruckcertificaat.

Of u ze nu per direct nodig heeft of pas volgend jaar, wij staan voor u klaar. Bij injob is de timing geen probleem; we passen ons aan uw behoeften aan. In feite geldt, hoe meer tijd we hebben, hoe beter we kunnen voorbereiden.

Landelijke Dekking:

injob heeft een uitgebreid netwerk van werkkrachten door heel Nederland en dus ook in . Zelfs als we momenteel geen beschikbare werkkrachten in hebben, kunnen we deze in zeer korte tijd voor u organiseren.

Werkwijze:

Zodra u akkoord bent met ons inleentarief, starten wij het wervings- en selectieproces. Dit omvat het inschakelen van ons uitgebreide netwerk van meer dan 50 recruiters. Onze recruiters selecteren kandidaten die specifiek reageren op uw vacature. De kandidaten worden beoordeeld op vaardigheden, beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Onze selectieprocedure voor kandidaten is transparant en vrijblijvend. U ontvangt de profielen van geschikte kandidaten per e-mail, waarna u de laatste selectie kunt maken.

Tarief aanvragen