Vrachtwagenchauffeurs

Onze vrachtwagenchauffeurs zijn gemotiveerd en niet vies van lange werkdagen zoals avond -en nachtdiensten ”een paar dagen van huis is geen probleem” Ze zijn kundig, betrouwbaar en flexibel inzetbaar.

Wij hebben in ons bestand chauffeurs die beschikken over rijbewijs C, C1 CE C1E, chauffeur kaart en Up-to-date code 95!

De meeste vrachtwagenchauffeurs bij ons komen uit Polen en hebben ervaring opgedaan in Groot-Brittannië. Hierdoor beheersen ze de Engels taal.

Of u ze nu per direct nodig heeft of pas volgend jaar, wij staan voor u klaar. Bij injob is de timing geen probleem; we passen ons aan uw behoeften aan. In feite geldt, hoe meer tijd we hebben, hoe beter we kunnen voorbereiden.

Landelijke Dekking:

injob heeft een uitgebreid netwerk van werkkrachten door heel Nederland en dus ook in . Zelfs als we momenteel geen beschikbare werkkrachten in hebben, kunnen we deze in zeer korte tijd voor u organiseren.

Werkwijze:

Zodra u akkoord bent met ons inleentarief, starten wij het wervings- en selectieproces. Dit omvat het inschakelen van ons uitgebreide netwerk van meer dan 50 recruiters. Onze recruiters selecteren kandidaten die specifiek reageren op uw vacature. De kandidaten worden beoordeeld op vaardigheden, beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Onze selectieprocedure voor kandidaten is transparant en vrijblijvend. U ontvangt de profielen van geschikte kandidaten per e-mail, waarna u de laatste selectie kunt maken.

Tarief aanvragen