menu
Over ons

Polonia Work is gespecialiseerd in werving, selectie, bemiddeling en uitzenden van personeel afkomstig uit Polen en Oost Europa voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij beschikken over een groot adressenbestand met Poolse werknemers met allerlei expertises.

Ons bedrijf bestaat sinds 2005 en is opgericht door Hanna Mirkowska. Omdat zij zelf uit Polen komt en sinds 1987 in Nederland woont, kan zij goed schakelen tussen de Nederlandse werkgevers en de Poolse werknemers.
Hanna is al meer dan 18 jaar werkzaam in de uitzendbranche en heeft in deze jaren veel connecties opgebouwd in de uitzendbusiness. Niet alleen in Polen en Nederland, maar ook in de rest van Europa. Voordat zij zich ging richten op de uitzendmarkt heeft zij een eigen bedrijf gehad gericht op de import van tuinhout en houten vloeren uit Polen. Hierdoor weet zij precies wat ondernemers tegenkomen in hun werk en wat zij nodig hebben om succesvol te kunnen opereren.
Dankzij haar ruime ervaring en achtergrond heeft Hanna een sterke dienstverlening weten op te zetten, waar zij zich elke dag met veel plezier voor inzet.
Polonia Work heeft zich onderscheiden door betrouwbaarheid en een zorgvuldige omgang met haar klanten en werknemers.

Met Polonia Work haalt u betrouwbare werknemers uit Polen. Wij selecteren zorgvuldig op competenties en persoonlijkheid.

Met de meeste werknemers in ons bestand hebben wij al eens samengewerkt en daardoor zijn we goed op de hoogte van hun ervaring en specifieke kwaliteiten.

De voordelen van Polonia Work op een rij:

  • Goede werving en selectie
  • Flexibele inzet van gemotiveerde arbeidskrachten
  • Scherpe tarieven
  • Volledige ontzorging
  • 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week